SprekersSpreker Engels

Spreker Engels

Engelse Spreker boeken

Er worden veel internationale events georganiseerd waar de voertaal Engels is. U wilt dan natuurlijk een spreker of presentator die in correct Engels het event bij elkaar praat of presenteert. Via Dagvoorzitterspreker.nl boekt u gemakkelijk en eenvoudig een Engelssprekende presentator voor uw evenement of congres. Kijk snel naar onze mannelijke of vrouwelijke sprekers. Bent u nog niet zeker van uw keuze? Vraag ons dan om advies. We helpen u graag.

Engelse sprekers

Persona Grata representeert een groot aantal Engelse sprekers. Wanneer u een event heeft met Engels als voertaal kunt u onze sprekers boeken. Uiteraard heeft elke spreker zijn of haar eigen kennis en vakgebied. 

U vindt journalisten met kennis van economie, de zakenwereld maar ook komedianten en sprekers omtrent het thema gezondheidszorg. Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke sprekers die geweldig kunnen spreken in het Engels. 

Naast de sprekers die u hierboven ziet hebben wij nog veel meer contacten. Vraag dus vooral eens na wat we voor u kunnen betekenen.  

Bekende Engelse sprekers

Onze Engelse sprekers zijn bekend en kunnen uw event tot een succes brengen. Dagvoorzitterspreker.nl representeert voorzitters in verschillende thema’s en we hebben dus altijd een persoon die bij u past.

Maak u evenement tot een professioneel succes door een van onze Engelssprekende sprekers. 

Wij zorgen voor een reactie binnen 24 uur. Altijd snel en duidelijk. Vraag snel een offerte aan via deze link. Ook wanneer u nog niet weet welke kant u op wilt, kunnen wij u helpen.

“Geef uw event internationale allure met onze Engelse sprekers en maak het tot een professioneel succes

Dagvoorzitterspreker.nl

Organiseert u een evenement, symposium of congres? Begin bij Dagvoorzitterspreker.nl. We hebben een groot netwerk voor, maar ook achter de schermen. Zoekt u een geschikte Engelse spreker? Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag en zoeken een spreker die perfect bij u past. Zo maken we het samen tot een succes!

Kies uit een andere regio

Een dagvoorzitter die binding heeft met een bepaalde regio omdat hij of zij daar woont of dagvoorzitters die de omgeving kennen omdat ze daar zijn opgegroeid, zijn ideaal om een boodschap over te brengen of discussies te leiden. Zij kennen de taal, de humor, de sfeer en weten wat er speelt.

Waarom kiezen voor Persona Grata?

  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium
  • Snelle communicatie
  • Heldere prijs

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief