Sprekers

Sprekers

Spreker boeken voor uw congres of evenement

Boek verschillende sprekers

Spreker boeken op uw congres? Dat kan! Bij Dagvoorzitterspreker.nl kunt u meer dan 200 sprekers boeken. In ons bestand staan verschillende interessante sprekers. Elk thema kent nationaal of internationaal zijn specialist, kenner, onderzoeker, schrijver, ervaringsdeskundige of goeroe. Wij hebben in elk thema een geschikte spreker voor u. Naast het inhuren van een losse spreker kunt u onze sprekers ook inhuren als dagvoorzitter of presentator

Hierboven vindt u een groot deel van het overzicht van onze verschillende sprekers. Naast de hierboven getoonde sprekers kunt u ook nog een groot aantal andere sprekers boeken. Een goede en interessante spreker kan u evenement of congres kraken of breken. Al onze connecties hebben ruime ervaring in het spreken op evenementen. Wij verzekeren u er dan ook van dat, wanneer u een spreker bij ons inhuurt, u evenement op dat gebied een groot succes zal worden. 

Spreker passend bij uw thema

De meeste evenementen en congressen hebben een thema. Hiervoor is het zeker van belang om een geschikte dagvoorzitter of spreker te hebben. Met ons contact in de wereld van de schrijver, de wetenschap, de kunstenaar, de politiek, economie, de duurzaamheid en vele andere gebieden kunnen wij er altijd voor zorgen dat u de meeste geschikte spreker vindt voor uw evenement.  Ook wanneer de spreker of thema van uw wens niet tussen bovenstaande sprekers staat, schroom dan niet op contact met ons op te nemen. 

Wanneer u enkel een thema heeft maar nog geen ‘passende spreker’, helpen wij u ook graag verder en denken we mee. Wij zijn uitermate deskundig in het opsporen van de juiste spreker voor uw evenement. Een offerte bij ons opvragen is altijd vrijblijvend. Wij werken snel en zorgen ervoor dat u binnen 24 uur reactie heeft. Met onze ervaring voor, op en achter het podium weten wij zeker dat wij de geschikte spreker voor u kunnen vinden. 

“Wilt u een interessante spreker boeken voor uw evenement of congres? Dan bent u bij Dagvoorzitterspreker.nl aan het goede adres.” 


Vraag vrijblijvend informatie aan via onderstaande button.

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief