sprekerWilfred van Roij

Wilfred van Roij

Van Roij is Directeur van het particuliere recherchebureau Digitale Opsporing en mede eigenaar bij het bedrijf Com-Connect. Na 25 jaar politiewerk, waarvan 10 jaar als rechercheur, heeft hij een ruime praktijkervaring.

Offerte aanvragen

Al sinds eind jaren negentig houdt hij zich intensief bezig met “cybercrime” en digitale opsporing. In 2001 start hij naast zijn werkzaamheden bij de politie een Computer Consultancy bureau en begint met het ontwikkelen van trainingen en lezingen op het gebied van cybercrime en Internet Awareness.

Van Roij is op dit moment zeer succesvol met zijn 45 minuten durende
eye opener :
The dark side of social media.
Live demonstratie van wat er met een smartphone allemaal mogelijk
en riskant is.
Op een simpele manier onderzoek webonderzoek naar betrouwbaarheid van (internet) bedrijven en (toekomstige) partners.

Met name verzekering maatschappijen zijn enthousiast over deze lezingen!

Het bedrijf Com-Connect Digitale opsporing biedt diensten aan op het terrein van informatiebeveiliging, te weten trainingen, consultancy, juridisch advies, particuliere recherche, fraudeonderzoek en bestrijding en onderzoek van en naar Computer- en/of Internet criminaliteit.
Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als docent en particulier rechercheur geeft Van Roij lezingen op congressen en netwerkbijeenkomsten. Ook geeft hij de cursus Internet & Digitaal Rechercheren bij de overheid en grote financiële instellingen.
Wilfred van Roij verzorgt sinds begin 2000 presentaties en workshops voor overheid en bedrijfsleven. Deze presentaties over een groot aantal Security, social media en cybercrime onderwerpen worden altijd op maat gemaakt voor de doelgroep.
Ze dragen pakkende titels als:
– Identiteitsfraude, dat overkomt mij niet….
– Social media, kansen en valkuilen
– Heeft u ook een digitaal slot met ketting op uw bedrijf?
– Waarom alleen Google, gevaarlijk?
– De digitale snelweg 2.0
– De Digiboef zit overal, ook bij u?
– Digitaal rechercheren binnen het politie onderzoek
– De 21 dagen van een Nederlandse bank
– Veilig Op Internet uw kind wel U ook
– Bewustwording op de digitale snelweg
– Digitaal onderzoeker bij recherche onderzoeken
– Computercriminaliteit dat komt bij ons niet voor
– De digitale schandpaal

Wilfred probeert in zijn lezingen zowel de kansen als de valkuilen van Internet en social media te bespreken. Zijn lezingen zijn interactief en de bezoekers worden door hem meegenomen naar hun eigen digitale wereld. Dit wordt gedaan aan de hand van persoonlijke voorbeelden van hen zelf of het bedrijf/organisatie waar men werkt.
Van Roij wordt veelal gevraagd door verzekeringsmaatschappijen, banken en grote instellingen waar internetnet actief wordt gebruikt voor het zoeken naar informatie over personen en/of bedrijven. Aan de hand van diverse vaak “onbekende”websites en trucs gaan de de deelnemers van dergelijk sessies naar huis met geheel nieuwe bagage en nieuwe “onderzoeks” tools.
Voor de iedere opdrachtgever wordt een lezing op maat gemaakt en vooraf besproken.

Boek Wilfred van Roij

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wilfred van Roij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Wilfred van Roij

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief