sprekerWenda Kielstra

Wenda Kielstra

Wenda Kielstra adviseert organisaties op concept- en vestigingsniveau om hun zaak gastgerichter en commerciëler in te richten.

Offerte aanvragen

Haar bedrijf Consumatics stemt menukaarten, muziek, geur, communicatie en nog veel meer variabelen af op het (onbewuste) gedrag van de consument waardoor zij zich fijner voelen en uiteindelijk meer gaan uitgeven. Hiervoor worden wetenschappelijke onderzoeken en experimenten gedaan. Cases deelt ze wekelijks in spraakmakende presentaties en komen volop in de landelijke media.

Ze heeft gewerkt in de gastvrijheidsbranche en vervolgens jaren succesvolle onderzoekstrajecten met mystery guests opgestart en geanalyseerd. Met haar passie om consumenten een fijner gevoel te geven en te focussen op onbewust gedrag (consumenten kunnen u namelijk niet alles vertellen) heeft ze in 2012 Consumatics opgericht. In december 2012 heeft Wenda daarnaast haar Executive MBA afgerond aan Nyenrode. Haar wetenschappelijke eindonderzoek ging over de impact van de omgeving op het gedrag van consumenten. Dit deed ze op een luchthaven, waarbij ze de effecten van muziek en geur op het gedrag van gasten heeft onderzocht.

Ontdek verborgen omzet!

Tijdens de inspiratiesessie ‘Ontdek verborgen omzet’ speelt Wenda Kielstra van Consumatics in op het onbewuste gedrag van de consumenten. 95 % van het gedrag is namelijk onbewust! Het prikkelen van de zintuigen leidt tot een hogere omzet en het verlengen van de verblijfsduur. Zo leiden de juiste muziek en geur in een horecazaak tot een duidelijke toename in de uitgaven. Een enthousiaste dame, die niet zomaar uit het veld is geslagen en de wetenschap op een heldere manier vertaalt naar de vloer. U ontvangt grijpbare adviezen en loopt nooit meer hetzelfde door uw eigen zaak!

Boek Wenda Kielstra

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wenda Kielstra. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Wenda Kielstra

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief