sprekerVincent Bijlo

Vincent Bijlo

Vincent Bijlo is naast cabaretier en (s)preker zonder god, ook columnist. Dat doet hij driemaal per week voor het AD, maandelijks voor Trouw, leverde bijdragen in NRC Handelsblad, vaste columnist voor het Feyenoord Magazine en het UWV Magazine.

Offerte aanvragen

Op NPO Radio 1 presenteerde hij 10 jaar lang wekelijks “HollandDocRadio”, het radiodocumentaire-programma van de NPS/VPRO/Publieke omroepen.
Vincent Bijlo, vanaf zijn geboorte blind, bracht een deel van zijn jeugd door op het Koninklijk Instituut tot Onderwijs voor Slechtzienden en Blinden in Huizen, behaalde zijn vwo-diploma aan het St.-Vituscollege te Bussum en studeerde Nederlands aan de Universiteit van Utrecht. Succes als cabaretier kwam in 1988 met het behalen van de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Leids cabaretfestival.

Vincent Bijlo is oa als fractiemedewerker politiek actief bij de Bunnikse partij Perspectief 21.Zelf is Vincent Bijlo GroenLinks-lid, en had ook een column in de Rode Draad, het kaderblad van GroenLinks. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2006 en de gemeenteraadsverkiezing in Utrecht in 2010 was hij lijstduwer van deze partij. Vincent Bijlo is voetbalfan en groot muziekliefhebber en tevens kenner. Ook is hij een achterkleinzoon van de Nederlandse architect en stedenbouwkundige Hendrik Petrus Berlage.

Vincent Bijlo is via Persona Grata te boeken als spreker en maakt voordrachten en spreekbeurten op maat vanuit zijn unieke “kijk” op deze wereld en maatschappij.

foto: Paul Ridderhof

Boek Vincent Bijlo

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Vincent Bijlo. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Vincent Bijlo

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief