Tim Hofman

Tim Hofman

Tim Hofman

Door zijn reportages voor TimTV en de furore die hij op het internet maakt als columnist en Twitteraar, viel hij binnen BNN op en besluiten zij dan ook om Tim voor het BNN/VARA-programma ’24/7′ aan te stellen. Voor dit programma bedenkt en maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist. Na ’24/7′ maakte Tim het programma ‘FC Gay’ dat gaat over homoseksualiteit en voetbal. Ook was Hofman verslaggever bij het Glazen Huis, waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken versloeg tijdens de Serious Requist Update.
Het is 1 januari 2011 als Tim Hofman wordt toegelaten tot de BNN University. Na afronding van deze succesvolle periode krijgt Tim een baan als presentator/programmamaker aangeboden door 101TV, die hij met open armen ontving. Hier kwam het even scherpe als absurde ‘TimTV’ tot leven. Een reportage programma met diepgang om te lachen.

Februari 2017
“Onze generatie heeft veel macht in handen.” Dat legde tv-presentator Tim Hofman uit bij Morad & Shay. Hij zet zich actief in om jongeren aan het stemmen te krijgen op 15 maart. Tim neemt ze namelijk mee naar de Tweede Kamer om de confrontatie aan te gaan met verschillende politici. Ook rijdt hij met de ‘stembus’ naar verschillende scholen door het hele land, om de partijpunten te verduidelijken en jongeren te helpen bij hun stemkeuze.

Zijn werk als tekstschrijver, dagvoorzitter en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor die vanzelf een lach op je gezicht tovert.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag