Sigrid van der Hoeven

Sigrid van der Hoeven

Sigrid van der Hoeven is internetconsultant, gespecialiseerd in social media. Zij adviseert en begeleidt ondernemers in de toepassing van social media en online tools in hun bedrijf. Dit kan zijn in het gebruiken van online netwerken ter profilering, maar ook het gebruiken van al die handige webapplicaties om slimmer te werken.
Sigrid is te boeken in de rol van spreker, dagvoorzitter, gespreksleider of panellid en spreekt over onder meer de volgende onderwerpen: LinkedIn, Twitter, location based networking, online netwerken, personal branding, social media, webcare / online reputatiemanagement, effectief werken met de iPad, crowdfunding, WordPress en bloggen.
Sigrid geeft lezingen op congressen en netwerkbijeenkomsten, geeft incompany trainingen bij uiteenlopende bedrijven en organisaties, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en treedt regelmatig op als dagvoorzitter.
Online netwerken, personal branding en slimmer werken zijn dingen waar Sigrid professionals graag in op weg helpt.
Sigrid is medeoprichter en partner van The Next Women NL, en Female Business Heroes.
En ze is partner in Starters Academie, waar ze als docent van de Praktische Opleiding Internetondernemer de cursisten (doorgaans vanuit een uitkeringssituatie en met een fysieke of geestelijke beperking) traint en begeleidt zodat zij hun eigen internetonderneming kunnen voeren.
Naast haar werk op internetgebied is Sigrid als vrijwilliger actief betrokken bij meerdere netwerkorganisaties en stichtingen, onder meer als commissielid bij de Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs en als bestuurslid bij de Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen.
Hoewel ze door het hele land reist voor haar lezingen en trainingen, voelt ze zich het meest verbonden met Amersfoort en de regio Utrecht. Als geboren en getogen Amersfoortse is ze een echte “keientrekker”.

Informatie aanvraag

Prijs:
Van € 1000, – € 2000,-