Schelte Meinsma

Schelte Meinsma

Een echte entrepreneur op het internet. Al vanaf zijn 17e bouwt hij succesvolle internetbedrijven die gretig aftrek vinden. Op dit moment participeert Meinsma in meer dan 70 e-commerce concepten met een jaarlijkse miljoenenomzet. De concepten bestaan uit webwinkels, veilingsites en affiliate platformen.
Schelte is nu actief als entrepreneur, adviseur, trainer en spreker waarbij het omzetten van online plannen naar omzet en winst de focus heeft. Als vanzelfsprekend onderbouwt Schelte zijn concepten en bedrijven op basis van cijfers en feiten. Dat deed en doet hij onder andere voor ANWB, KPN, Transavia, WestCord Hotels, Noordhoff Uitgevers, Sanoma Media en een aantal kleinere ondernemingen.
Schelte is praktisch en pragmatisch wat mag blijken uit de diverse tools die hij heeft ontwikkeld voor marketeers en ondernemers. Deze tools zijn voor iedereen vrij te gebruiken om goede online analyses te kunnen maken zoals:
De Omgekeerde ROI
Google SEO Tool
Pagerank Backlink Tool
“Mijn tools zijn bedoeld om iedereen inzicht en kans te geven om de trucjes van internet te begrijpen; het zijn mijn boeken” aldus Schelte.
Als spreker zal Schelte laten zien hoe je een bedrijf of concept opbouwt vanuit het Omgekeerde ROI principe. Cijfermatig zal Schelte unieke inzichten geven die voor elke business interessant kan zijn. Daarbij is zijn verhaal praktisch ingestoken zodat alles direct kan worden toegepast voor eigen gebruik: Veel tips en trucs en een echte aanrader!

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag