sprekerSchelte Meinsma

Schelte Meinsma

Een echte entrepreneur op het internet. Al vanaf zijn 17e bouwt hij succesvolle internetbedrijven die gretig aftrek vinden.

Offerte aanvragen

Op dit moment participeert Meinsma in meer dan 70 e-commerce concepten met een jaarlijkse miljoenenomzet. De concepten bestaan uit webwinkels, veilingsites en affiliate platformen.

Schelte is nu actief als entrepreneur, adviseur, trainer en spreker waarbij het omzetten van online plannen naar omzet en winst de focus heeft. Als vanzelfsprekend onderbouwt Schelte zijn concepten en bedrijven op basis van cijfers en feiten. Dat deed en doet hij onder andere voor ANWB, KPN, Transavia, WestCord Hotels, Noordhoff Uitgevers, Sanoma Media en een aantal kleinere ondernemingen.

“Mijn tools zijn bedoeld om iedereen inzicht en kans te geven om de trucjes van internet te begrijpen; het zijn mijn boeken” aldus Schelte.

Schelte is praktisch en pragmatisch wat mag blijken uit de diverse tools die hij heeft ontwikkeld voor marketeers en ondernemers. Deze tools zijn voor iedereen vrij te gebruiken om goede online analyses te kunnen maken zoals:
De Omgekeerde ROI
Google SEO Tool
Pagerank Backlink Tool

Als spreker zal Schelte laten zien hoe je een bedrijf of concept opbouwt vanuit het Omgekeerde ROI principe. Cijfermatig zal Schelte unieke inzichten geven die voor elke business interessant kan zijn. Daarbij is zijn verhaal praktisch ingestoken zodat alles direct kan worden toegepast voor eigen gebruik: Veel tips en trucs en een echte aanrader!

Boek Schelte Meinsma

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Schelte Meinsma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Schelte Meinsma

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief