Sabine Uitslag

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag is voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA, en werkte oa voor het wetenschappelijk instituut van deze partij. In het bijzonder waar het gaat om thema’s die de zorg betreffen, is Sabine bij uitstek de meest geschikte dagvoorzitter of gespreksleider. Zij is een specialiste met visie op dit onderwerp.
Voor haar carrière als Kamerlid was haar opleiding al gericht op de zorg in Nederland. Zij studeerde gezondheidswetenschappen, management gezondheidszorg, top class bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als parlementariër hield ze zich onder meer bezig met het jeugd- en gezinsbeleid.
Sabine is beschikbaar als dagvoorzitter en spreker met name zorg en/of gezondheidszorg het thema is.

Reacties:

  • Geweldig om te zien dat je gewoon meedeed als het kon en Hands-on en tegelijk zeer makkelijk meebewegend in het ‘event’ dat ontstond.
  • Een genoegen om met je samen te werken vandaag. Verder wil ik graag teruggeven dat ik vind dat je ons symposium – wat bovendien ontaarde in een “feest” – op voortreffelijke wijze hebt voorgezeten. Let’s connect!

Cabaretier Jörgen Raymann en voormalig Tweede Kamerlid Sabine Uitslag worden de twee vaste teamcaptains in het nieuwe wekelijkse debatprogramma Arena van de EO op Nederland 2.
Vanaf woensdag 5 februari gaan ze onder leiding van Tijs van den Brink het debat met elkaar aan over actuele onderwerpen, kondigde de omroep woensdag aan. “Ik zei meteen ‘ja’, want het lijkt mij fijn en leuk om scherp te debatteren, maar met wederzijds respect!”, zegt Jörgen.
Sabine: “Wat mij aanspreekt in Arena is dat dit programma de kijker prikkelt en uitdaagt een eigen mening te vormen over een maatschappelijk onderwerp dat iedereen aanspreekt.”
Jörgen en Sabine voeren wekelijks een team van betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken aan. Ze helpen hun teamleden hun standpunt zo goed mogelijk naar voren te brengen en het debat met hun tegenstanders

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag