sprekerRoosmarijn Hobo

Roosmarijn Hobo

Roosmarijn Hobo, Top 20 Nederlandse Pinfluencer met 89k volgers en een gratis bereik van gemiddeld een half miljoen per maand, vertelt je graag meer over de mogelijkheden om Pinterest professioneel in te zetten. Het verschil met de andere kanalen en praktische tips waarom Pinterest zoveel kansen biedt voor bedrijven en organisaties.

Offerte aanvragen

– WEGWIJS IN DE WERELD VAN SOCIAL MEDIA –

Social media zijn booming en blijven zich continu ontwikkelen. Geen wonder dus dat steeds meer bedrijven en organisaties social inzetten, binnen de online marketing strategie. Toch bestaat er voor bedrijven en organisaties nog steeds veel onduidelijkheid rondom social media. Wat houdt het precies in? Waarom bieden social media veel kansen en hoe kunnen deze kansen het beste worden benut? Roosmarijn Hobo, Social Media Influencer met 89k volgers, geeft inzicht maakt je wegwijs in de wereld van social media.

” Ze neemt je mee in de tien redenen om social media in te zetten, maar laat je naast de kansen ook zien hoe je dit kunt doen en hoe je het verschil kunt maken.  Een inspirerende lezing boordevol praktische tips. Hiermee verzekert u zich niet alleen van kennis op dit gebied, maar ook op een hoger rendement op de platformen.

– DE GOUDEN KANSEN VAN PINTEREST –

Waarom een Pinterest Business Account? Pinterest werkt heel anders dan Facebook, Instagram of LinkedIn. Pinterest is een echte trafficmachine en zorgt dagelijks voor meer website bezoekers. Pinterest brengt ná Google het meeste verkeer naar je website. Gratis? Ja gratis!

Als autoriteit op het gebeid van Pinterest geeft Roosmarijn Hobo de lezing en kennissessie ‘Ontdek de gouden kansen van Pinterest’ met praktische tips voor het professioneel succesvol inzetten van de grootste beeld zoekmachine. Ze geeft je praktische inzichten in de kansen en mogelijkheden van Pinterest. En je leert hoe je met de juiste Pinterest strategie dagelijks gratis verkeer naar jouw website brengt. Hiermee verzekert u zich niet alleen van de laatste kennis op dit gebed, maar ook op een hoger rendement op dit platform.

Wilt u een lezing/kennissessie specifiek over het snels groeiende social media kanaal van dit moment; Pinterest? Dan bent u aan het juiste adres.

Boek Roosmarijn Hobo

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Roosmarijn Hobo. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Roosmarijn Hobo

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief