Pauline van Antwerpen

Pauline van Antwerpen

1001 gezichten!

Trendwatcher, evolutionair bioloog, Vlaamse lesbo, cultuurhistorica, zangeres en non. Normaal gesproken zou dat leiden tot de diagnose: Meervoudige persoonlijkheidsstoornis. 
Zo niet bij Pauline van Antwerpen, die als cabaretière en fakespeecher het bedrijfsleven heeft veroverd.
Best knap eigenlijk dat ze nog geen BN’er is, gezien het feit dat ze er alle kwaliteiten voor bezit. Dat is echter ook uit eigenbelang, want het zou haar werk als verborgen spreker goed als onmogelijk maken! Vaak is zij zó geloofwaardig dat het publiek na afloop nauwelijks wil geloven dat hun gastspreker enkel een fake creatie van Pauline was!

Veel opdrachtgevers vragen haar als spreker op bedrijfsevenementen. Ze brengt daar geheel op maat gemaakt, hun belangrijke issues op verrassende wijze en humoristisch voor het voetlicht. Verandertrajecten, bijvoorbeeld, worden een makkie als je ernaar kijkt vanuit het perspectief van miljoenen jaren evolutie. De kwantumtheorie, een hot en actueel onderwerp, is zelfs voor deskundigen nog een mysterie. Toch is Pauline erin geslaagd met zelfbedachte, hedendaagse metaforen een tipje van de sluier op te lichten. Een ‘collega’, (ofwel ‘echte’) wetenschapper: ‘Jij lijkt wel een soort tovenaar’.

Na een speech van Pauline heb je gegarandeerd een andere kijk op de zaak. Behalve dat haar verhalen vermakelijk zijn en een moment van ontspanning teweegbrengen, dienen ze uiteindelijk dus ook een dieper doel. Van Antwerpen weet namelijk op een creatieve manier precaire en/of interne aangelegenheden begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Referenties op aanvraag!

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag