sprekerPaul de Vlieger

Paul de Vlieger

Paul de Vlieger praat u op een boeiende manier bij over de laatste trends op het gebied van cybercriminaliteit en bijbehorende informatiebeveiliging.

Offerte aanvragen

Paul is Iemand met kennis van de strategische en tactische beveiligingsmogelijkheden van bedrijfsgegevens en van security management. Paul de Vlieger brengt de deelnemers van uw congres op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Paul de Vlieger is financieel en operationeel directeur bij Com-Connect & Digitale Opsporing. Na zijn studie is Paul in dienst getreden bij een multinational waar hij verantwoordelijk was voor de ICT security van de diverse vestigingen in Nederland en Europa.

“De lezingen worden ervaren als ‘verhelderend’, ‘vernieuwend’ en ‘van zeer hoog niveau’.”

Digitale Opsporing is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particulier recherchebureau, gespecialiseerd in digitaal en forensisch onderzoek. Dagelijks passeren alle vormen van hedendaagse cybercrime de revue. Identiteitsfraude, oplichting, social engineering, afpersing, hacking… Paul de Vlieger kent ze allemaal.

Boek Paul de Vlieger

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paul de Vlieger. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Paul de Vlieger

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief