Oscar Brug

Oscar Brug

Hoe boeit u een zaal vol met technici? Software specialisten, IT specialisten, elektrotechnici. Als Ingenieur en 2-voudig Nederlands Kampioen Speechen, spreekt Oscar de juiste taal: “Zolang je geen connectie hebt met je publiek, kun je eigenlijk niets bereiken.”
Als werktuigbouwkundig Ingenieur studeert Oscar in 1998 af aan de Universiteit Twente. In zijn technische loopbaan werkt hij samen met de vele specialisten in hightech omgevingen (o.a. ASML) in binnen- en buitenland.
Tijdens zijn verblijf in Singapore leert Oscar krachtige technieken van effectieve communicatie (NLP).
Als dagvoorzitter verbindt Oscar het publiek met het onderwerp & elkaar. Luchtig, Interactief met technisch gevoel. Wat is de doelstelling van uw seminar en hoe maken we het event memorabel? Hoe zorgen we voor verrassing, hoe geven we meer dan belooft. Met de juiste dosis creativiteit en humor borgen we samen het succes van de bijeenkomst.

Als spreker verzorgt Oscar een heerlijk interactief intermezzo over de Plakfactor in Presentaties. Hoe wordt de standaard presentatie een beleving? Met een glasheldere call-to-action die blijft plakken. Kennis van NLP, Powerposes, TEDex technieken, het komt allemaal aan de orde. Uiteraard op ‘p(l)akkende’ wijze!

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag