sprekerNico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast.

Offerte aanvragen

Zijn poëzie laat niemand onberoerd. Hij is columnist, dichter en schrijver van proza en in 1999 kreeg Dijkshoorn, toen werkzaam als medewerker van een bibliotheek, landelijke bekendheid door zijn columns over het TV programma Big Brother.

Nico Dijkshoorn is Inmiddels één van de meest gevraagde columnisten van Nederland. Voor Voetbal International en de Volkskrant schrijft hij wekelijks en iedere woensdag live een gedicht in DWDD.

“Zijn gedichten zijn altijd hyperactueel, verrassend grappig, op de persoon en onnavolgbaar origineel. Ook levert hij bijdragen aan Draadstaal en Dit was het nieuws.”

‘De tranen van Kuif den Dolder’ was zijn romandebuut. Onder het pseudoniem P. Kouwes schreef hij de dichtbundel ‘Daar schrik je toch van. De eerste 1000 gedichten’. Daarna volgde nog een aantal boeken. Naast dichten zingt Nico graag en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

Wat hij het liefst doet is het afsluiten van een dag met een ter plekke geschreven column of van te voren een column schrijven en die dan voordragen of voorlezen uit eigen werk.

Boek Nico Dijkshoorn

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nico Dijkshoorn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Nico Dijkshoorn

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief