Nadia-Jane Bristoll

Nadia-Jane Bristoll

Vanwege haar roots (half Engels en half Indisch) heeft ze veel interesse in de multiculturele samenleving. Ze spreekt vloeiend Engels waardoor ze een grote meerwaarde heeft als presentatrice en dagvoorzitter bij bijeenkomsten met een internationaal karakter.

Bristoll studeerde in 2004 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht, waarna ze besloot ook haar andere passie acteren te volgen en deed een opleiding tot acteur. Sinds 2008 combineert ze haar kennis en ervaring die ze heeft opgedaan tijdens beide opleidingen in haar verschillende werkzaamheden.

Bristoll presenteert diverse programma’s voor zowel kinderen als volwassenen, inhoudelijk variërend van lifestyle tot politiek. Naast het presenteren voor de camera (Wannahaves, Midvliet, Dance TV, RTV9) is Nadia-Jane ook presentatrice en dagvoorzitter tijdens evenementen en bijeenkomsten in het bedrijfsleven.

Als actrice speelt Nadia-Jane in educatieve theatervoorstellingen, commercials, televisieprogramma’s en bedrijfsfilms, en is tevens beschikbaar als trainingsactrice tijdens bedrijfstrainingen en assessments.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag