Lieke Lamb

Lieke Lamb

Dagvoorzitter en Trendwatcher Lieke Lamb (1973) zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Iedere week is zij samen met Richard Lambop de radio te horen bij BNR als zij hun Trendsverwachting geven in het programma bij van Paul van Liempt. Ook maken zij samen het radioprogramma “Ditishandig.nl” over innovatieve producten en diensten. Zij was betrokken bij het stimuleringsprogramma van Syntens ‘Nederland gaat Digitaal’ en verzorgde jarenlang mede de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen.

Lieke schrijft regelmatig als gast op verschillende blogs over de trends en noviteiten op het gebied van social media.

Naast lezingen over trends op het gebied van techniek, economie, lifestyle, retail, e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de feminisering van de maatschappij. Voor een evenwichtige work-life balance richtte zij de site Balancebabes.com op. Tevens schrijft zij (als moeder van vier kinderen) over onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap en autisme. Lieke Lamb is ook ambassadeur voor Onderwijs OnStage en stichting Jong Ondernemen.

  • Lieke spreekt uitstekend Engels
  • Samen met haar man Richard Lamb vormt ze hét trendwatchers-duo van Nederland dat zich richt op strategisch advies, toekomstscenario´s en innovatie. Vrijwel dagelijks verzorgen zij TrendTalk-presentaties; BigBrainstorm-sessies en dagvoorzitterschappen in het land.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag