sprekerJoseph Groot Kormelink

Joseph Groot Kormelink

Kunstmatige Intelligentie wen er maar vast aan!

Jong, gepassioneerd en kundig. Laat je niet misleiden door zijn leeftijd. Al vanaf jong geïnteresseerd in technologie en als inmiddels gepubliceerd onderzoeker staat Joseph vooraan in zijn vak.

Offerte aanvragen

Kunstmatige Intelligentie is reeds alom aanwezig, maar bij velen van ons nog niet aangekomen. Een breed inzetbare technologie waar al enorme successen mee worden behaald, maar waarvan nog weinigen weten wat het inhoudt, kan en doet.

“Een innerverende en inspirerende trip naar morgen laat je kennis maken met hoe de huidige en toekomstige wereld er uit ziet. Kunstmatige intelligentie is er en die blijft er ook, dus wen er maar vast aan.”

Joseph neemt je mee op reis door het landschap van KI, aan de hand van een serie praktische voorbeelden en vernieuwende theorieën die elkaar op energetisch wijze afwisselen. De reis begint met een rondleiding langs de beginselen van KI, gunt je vervolgens een blik op de verschillende soorten en toepassingen ervan om uiteindelijk aan te komen bij het doel, hoe KI mondiaal, dicht bij huis of voor je bedrijf in te zetten.

Boek Joseph Groot Kormelink

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joseph Groot Kormelink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Joseph Groot Kormelink

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief