Joost Hoebink

Joost Hoebink

Joost Hoebink is met honderd dagvoorzitterschappen per jaar de meest ervaren dagvoorzitter van Nederland. Hij leidt debatten, interviewt sprekers, presenteert talkshows. Van alle markten thuis. Interactie met het publiek staat voor hem centraal. Stilzitten kan niet!

Joost is scherp, snel en strak op de tijd. Maar ook luchtig waar het kan. Met souplesse en humor weet hij de juiste sfeer te bouwen. Hij leest de zaal en haalt eruit wat erin zit.

Als oud NPO Radio 1 verslaggever beschikt hij bovendien over een enorme dosis nieuwsgierigheid én weet hij de juiste vraag op het juiste moment te stellen!

Joost Hoebink leidde bijeenkomsten voor: Google, KLM, Heineken, Verenigde Naties, AMC, Ministerie van Economische Zaken, Aedes, ING, Bol.com, PwC, Ministerie van OCW, Gemeente Amsterdam, Pfizer, Bol.com, Miele, UNICEF, Peugeot/Citroën, Nursing en vele anderen.

Dagvoorzitter, gespreks- en debatleider, presentator, collegetour, en/of dat alles tezamen met zijn nieuwe dagvoorzitterpakket MuzikaalTotaal.

Quotes over Joost Hoebink

“Energiek, grappig en serieus waar het moet.”

“De juiste man op de juiste plaats.”

“Gewoon de beste dagvoorzitter van Nederland!”

“Legt verbindingen en begrijpt wat de zaal nodig heeft.”

“Gemaakt voor het podium. Humorvol. Lef.”

Foto: D&R Fotografie

Informatie aanvraag