sprekerJeroen Renes

Jeroen Renes

Jeroen Renes is Nederlands Kampioen 24 uur non-stop hardlopen en hij loopt wereldwijd op het allerhoogste niveau ultramarathons. Daar waar de marathon hardloper ophoudt, gaat Jeroen verder. Als snelste Nederlander finishte Jeroen de historische en meest prestigieuze ultramarathon in Europa -de Spartathlon- in Griekenland. Van de Akropolis in Athene naar Sparta legde hij 246 km in 27 uur.

Offerte aanvragen

Als topsporter vertegenwoordigt hij Nederland tijdens Europese- en Wereldkampioenschappen over 24 uur en 100 km, De afgelopen jaren liep Jeroen ontelbare marathons en ultramarathons, waarvan hij er velen wist te winnen. Hij traint regelmatig 200+ km per week, terwijl hij vader en echtgenoot is én een fulltime baan heeft als Sales & Marketing Manager!

De presentaties en workshops van Jeroen gaan over omgaan met tegenslagen, ambitie & dromen, presteren, werk-privé-topsport balans. Het belang van vernieuwing en creativiteit om jezelf te verbeteren, zonder team ben je nergens en het belang van ‘marginal gains’. Toehoorders krijgen een unieke inkijk in één van de meest extreme duursporten ter wereld. Vol energie én met een glimlach zullen mensen huis-/kantoor waarts gaan!

“IF IT WOULD MAKE SENSE IT WOULDN’T BE EXCITING.”

De unieke combinatie van topatleet en Sales & Marketing Manager, maakt dat Jeroen een geloofwaardige link kan leggen tussen topsport en het bedrijfsleven. In 2018 heeft hij de start-up Runners Inc. opgericht. Door de inzet van innovatieve web- en app technologie worden hardlopers wereldwijd ondersteunt bij het behalen van hun hardloop dromen en doelen. Je zult verrassende parallellen ontdekken en praktische handreikingen krijgen als het gaat om onderwerpen zoals innovatie, team, doelen, strategie en presteren.

Jeroen Renes benadert zijn hardloop- en business avonturen vanuit een heldere filosofie: doel – focus – discipline – trainen – resultaat. Zijn presentaties en workshops zijn geen eenrichtingsverkeer van stoere hardloopverhalen, maar bevlogen, humoristische en energieke bijeenkomsten. Mensen zullen zich verbazen, lachen en geïnspireerd raken!

“UNIEK EN VERBAZINGWEKKEND VERHAAL. JEROEN WEET JE TE RAKEN. ZET AAN TOT NADENKEN. WAT EEN ENERGIE!”

Boek Jeroen Renes

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jeroen Renes. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jeroen Renes

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief