sprekerJan Stoop

Jan Stoop

Jan Stoop is een veelgevraagd spreker, schrijver en publicist. Zijn focus ligt op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en hij begeleid daarnaast managers en managementteams op het gebied van verandering.

Offerte aanvragen

Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als manager en consultant. In binnen en buitenland en in middelgrote tot grote organisaties. Profit en non-profit. Leidinggevend en in staf functies. Dat draagt bij aan de grote hoeveelheid herkenbare voorbeelden die hij inbrengt.
Hij is schrijver van het succesvolle boek: Ben ik in mijn element? Leiderschap in al zijn eenvoud. In no time was het uitverkocht. Vandaar dat hij nu een hernieuwde versie aan het schrijven is. Verder zijn er de laatste tijd veel publicaties en forums van hem verschenen in diverse bladen en magazines op het gebied van leiderschap en organisatie ontwikkeling.

Stoop zorgt er voor dat zijn aanpak uiterst effectief is. Zijn eenvoudig lijkende aanpak gaat verbluffend snel naar de essentie waar het echt om gaat. En zorgt direct voor een grote impact. Hij combineert deze aanpak met een confronterende en spiegelende stijl afgewisseld met veel humor en kwetsbaarheid. Verder is hij gul in het geven van passende voorbeelden of ervaringen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en raakt de toehoorders. En zorgt er voor dat ze ‘in beweging’ zijn. Omdat zijn mening is dat ervaringen mensen in beweging brengt. Dus geen groots verhaal echter ervaren wat het voor jou betekend is zijn succesvolle aanpak.

Stoop hanteert de slogan: “Eenvoud is richting eenheid. “

Hij heeft de kennis en kunde om alles tot de essentie terug te brengen op een eenvoudige, systemische manier. Zijn voorwaarde voor het toepassen zijn: ‘Mijn moeder van 83 dient het te begrijpen, mijn dochter van 11 en de directeur van een onderneming.’

Hij geniet van de resultaten die hij boekt tijdens zijn sessies. Mensen weer ‘in hun element brengen’ is dan ook zijn stokpaardje. Stoop zet de Balancing Act hiervoor in. Een uniek systeem wat zich al heeft bewezen in het buitenland en waar Nederland nu klaar voor is. Het helpt om in een verbluffend korte periode inzichtelijk te maken waar men de winst kan halen. Internationaal heeft dit systeem al aanzien, in Nederland is zijn organisatie (De COREPORATION) de specialist op dit gebied. Zijn publiek is altijd enthousiast na een sessie. En de managementteams lopen met hem weg bij langdurige trajecten. De komende tijd heeft Jan Stoop als doel gesteld zoveel mogelijk op diverse podia te gaan staan. Recent stond hij nog voor 1000 mensen in een vol Beatrix Theater en dan weer in een zaaltje van 15 directeuren. Met dezelfde enthousiasme en drive. Hij is er altijd klaar voor.

Boek Jan Stoop

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Stoop. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jan Stoop

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief