sprekerJan Mulder

Jan Mulder

Jan Mulder is beschikbaar als spreker op uw congres, symposium of evenement. Hij maakt voor u een spreekbeurt of lezing op maat en is daarbij vooral Jan Mulder.

Offerte aanvragen

De Wereld Draait Door
Jan Mulder is te zien als vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door, het VARA-televisieprogramma waar hij wederom vaak felle kritiek uit op menig persoon, bedrijf, partij of instantie. Op 21 maart 2011 leverde zijn eerste tweet hem binnen een uur meer dan 10.000 followers op.

Columnist
Als columnist was hij oa verbonden aan HP/De Tijd en Elzevier. Voor Humo en Dagblad van het Noorden is hij nu (2011) nog altijd actief. In de Volkskrant schreef hij tot juli 2006 samen met Remco Campert de column CaMu op de voorpagina. Samen met Remco Campert trok hij enkele jaren langs de theaters met een literair programma (“De Teen” (1993) en “Herinneringen” (1995)). In 2004 waren de heren samen verantwoordelijk voor de tekst van het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

“Hij maakt voor u een spreekbeurt of lezing op maat en is daarbij vooral
Jan Mulder.”

Sportieve carrière
Mulder begon zijn carrière bij WVV in Winschoten tegen VV Zwaagwesteinde waar hij werd ontdekt door RSC Anderlecht. In België werd hij met de club uit Brussel viermaal landskampioen. In 1972 koos hij na heftig getouwtrek tussen Ajax en Feyenoord voor Ajax. De transfersom bedroeg 1,3 miljoen gulden, voor die tijd een recordbedrag.
Mulder speelde tijdens zijn loopbaan vijf keer voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem in 1975 zijn voetbalcarrière voortijdig te beëindigen.

Voetbalanalyticus
Met ingang van oktober 2008 is Mulder analist voor het programma Studio Voetbal van de NOS. Eén keer in de twee weken schuift hij aan in dit voetbalpraatprogramma. Eerder was hij samen met Ruud Gullit als voetbalanalyticus aan de slag bij Talpa in het programma De Wedstrijden. In tegenstelling tot onder meer Humberto Tan en Jan van Halst verhuisde Mulder niet mee naar RTL.

Tot en met april 2006 was hij verbonden aan het praatprogramma Barend & Van Dorp. Door zijn bijdrage aan dit programma kreeg hij het imago van een emotionele persoonlijkheid, die vaak heftige kritiek had op onder andere de politiek en die kritiek niet onder stoelen of banken schoof. Jan Mulder is de vader van Youri Mulder, eveneens oud-voetballer en tegenwoordig voetbalanalist bij de NOS, en Geret Mulder.

Boek Jan Mulder

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Mulder. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jan Mulder

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief