sprekerEric van Veluwen

Eric van Veluwen

Voedsel filosofie en ons wereldbeeld
Wat zijn de belangrijkste kernkwaliteiten van een onderneming? Is dat het product, of de mens die dat product maakt?

Offerte aanvragen

In onze optiek kan het een niet zonder het andere ; Het is letterlijk een samen-werking die werkt.
De huidige tijdsgeest, waarbij de implementatie van oude waarden en het besef in de nieuwe snelle economie (van hypocriet naar werkelijk oprecht) een KEY issue is, vraagt om met een andere blik te kijken naar de huidige visie

Voedselkwaliteit en menselijke prestaties
Een organisatie moet letterlijk de inhoud voeden, voeden met kennis en voeden in letterlijke zin, op deze manier blijft men presteren, waarderen en blijft een organisatie letterlijk waardevol, vitaal en betrokken.
Van fysieke naar mentale ambities, er komt plaats voor een nieuwe sociale en virtuele interactie, met als resultaat; meer sociale controle en betrokkenheid, minder verzuim en meer kennisdeling door echte contacten

“Zijn we de weg kwijt in voedselland?”

Mogelijk wel, vele voorbeelden van voedsel gerelateerde ziektes zijn er te noemen, de voedingswaardetabellen van 30 jaar geleden gelden al lang niet meer, maar worden nog gehanteerd door de overheid, met als gevolg, valse of in ieder geval verkeerde en onvolledige informatie over voeding.

Is het tij te keren?
Zeker, door anders naar voeding te kijken, te begrijpen, te eten en aan te passen aan ons dagelijks patroon, we moeten weer leren naar ons DNA te luisteren (de nieuwe authenticiteit)
Gedurende de maand december kook Eric elke dag live in het programma van Frits Spits op Radio2 een gerecht geïnspireerd op een nummer uit de TOP 2000

Boek Eric van Veluwen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Eric van Veluwen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Eric van Veluwen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief