Edwin Mooibroek

Edwin Mooibroek

Edwin Mooibroek is een zeer ervaren buitenland journalist in politiek en internationaal zakendoen en werkt al ruim 25 jaar freelance voor toonaangevende landelijke en regionale media. Edwin is presentator, dagvoorzitter, interviewer debatleider en spreker.

Als zeer ervaren journalist neemt hij geen genoegen met een algemeen antwoord maar vraagt door. Daardoor zal uw bijeenkomst niet in algemeenheden blijven hangen, maar ook echt resultaat hebben. Of uw evenement nu gaat over politiek, ondernemen, duurzaamheid, innovatie of economie. Edwin zal zich helemaal in het onderwerp verdiepen.
Als 19 jarige begon hij als verslaggever bij de AVRO, presenteerde nieuwsprogramma’s bij BNR-Nieuwsradio, RTV Noord-Holland, de Wereldomroep en Radio Utrecht. Daarnaast werkte hij voor RTL-Nieuws, Trouw, Radio 538, Het Parool, Het Financieele Dagblad, en het ANP. De laatste jaren is hij een van de bekende stemmen van BNR Nieuwsradio.
Naast presentator/dagvoorzitter is Edwin Mooibroek ook in te huren als spreker als het over Indonesië gaat. Het land is voor Nederlandse bedrijven erg interessant. Edwin Mooibroek komt al meer dan 15 jaar meerdere keren per jaar in Indonesië. Hij woonde in totaal 4 jaar in Jakarta . Hij werkte daar als correspondent voor onder meer RTL-Nieuws, Trouw, EenVandaag, het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag