De Speld

De Speld

De Speld LIVE is een speciale nieuwsshow van De Speld. In deze show wisselen betrouwbaar nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo af. De Speld LIVE is daarmee dé smaakmaker op uw zakelijke bijeenkomst, festival of congres.

Sinds 2007 is De Speld ‘uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws’. Zowel via hun eigen website, maar ook via televisie (PAUW), radio (Veronica) en krant ( Volkskrant) bereiken de satirische nieuwsberichten honderdduizenden Nederlanders per dag.

Vanaf 2015 komt is daar nu De Speld LIVE . Op conferenties, festivals en zakelijke bijeenkomsten presenteren de makers van De Speld samen met de Goeroes zonder Grenzen een speciale nieuwsshow. Dus wanneer u iets te melden hebt, te vieren of te delen, maak dan gebruik van deze show om juist dat kracht bij te zetten.

Een ervaren presentator ontvangt gasten aan tafel en spreekt met hen over prangende kwesties in de sector of organisatie. Om contact met de buitenwereld te houden krijgen we regelmatig nieuwsupdates van een reporter.

Zeg het eens anders, zeg het met De Speld LIVE!

  • Voor wie?  : Events vanaf 40 personen
  • Hoe lang? : 30 min. Past niet in uw programma? Maatwerk is mogelijk.
  • Waar?        : Kan overal worden gespeeld
  • Kosten?     : In overleg

De interviews hebben niet alleen diepgang maar ook vaart. Berichten van De Speld LIVE
zijn messcherp, op maat en ronduit hilarisch.
‐ Henrie van Beusekom, Directeur Orlaco

Fantastisch platform! De humor stond in dienst van mijn boodschap en was een ideale
afsluiter van de dag.
– Camille van der Harten, Directeur GeoBusiness

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag