sprekerDanielle Krekels

Danielle Krekels

Krekels, geboren in 1962 in Brasschaat, ontdekte het sterke verband tussen uw favoriete kinderspeelgoed en uw aard, potentieel en intrinsieke motivatie: “Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen, maar speelt graag met Lego omdat het creatief IS.”

Offerte aanvragen

“De mensheid lijdt omdat ze oorzaak en gevolg verwisselt.” – Einstein.

Ruim 25 jaar empirisch onderzoek en meer dan 10.000 analyses met diepte-interview hebben de accuratesse van deze methode bevestigd.
Danielle schreef in 2004 haar eerste boek en eind 2011 wordt het tweede verwacht, waarin de KernTalentenanalyses van 15 Bekende Vlamingen aan de hand van hun favoriete kinderspeelgoed, spelletjes, activiteiten en interesses worden verduidelijkt.

Als bevlogen, heel enthousiaste en vlotte spreekster gebruikt Danielle in haar voordrachten veel praktische voorbeelden van speelgoed/spelletjes en hun betekenis als “Kern Talent” en wat ze dan als volwassene concreet betekenen en licht ze tevens heel wat tipjes van de sluier wat betreft de combinaties ervan.
Met 23 KernTalenten uit even zoveel clusters spelletjes/speelgoed/activiteiten en interesses, is er altijd meer dan genoeg te vertellen en wordt de spreekbeurt met plezier aangepast aan het specifieke publiek.

“Steek niet teveel energie in jouw mankementen, groei met en op jouw KernTalenten!”

Boek Danielle Krekels

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Danielle Krekels. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Danielle Krekels

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief