Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Als schrijver, columnist, consultant, spreker en moderator voor inhoudelijke discussies en feestelijke bijeenkomsten waarbij hij moeiteloos in zowel Nederlands als Engels opereert.

Hij spreekt veelvuldig over nationale en internationale politiek, economie en zakenleven. Maar er kan meer. Spreker of dagvoorzitter over uiteenlopende onderwerpen als internationaal transport, het politieke klimaat in Nederland, ontwikkelingen in het Nederlandse onderwijs, multinationale business-financing, Internet-telefonie, de toekomst van de hypotheekmarkt, kansen voor midden- en kleinbedrijf, nieuwe toepassingen van business-software, de uitbreiding van de EU, de uitdagingen van de Nederlandse industrie en logistiek.

Uiteraard wordt hij ook als kenner van de VS gevraagd te spreken over de meest uiteenlopende Amerikaanse onderwerpen. Gaat de wereld echt anders naar de VS kijken nu George Bush in het Witte Huis plaats heeft gemaakt voor Barack Obama? Kan de nieuwe president het gedeukte imago van Supermacht Amerika weer glans geven?
In spreekbeurten, columns en artikelen bespreekt Groenhuijsen de Amerikaanse politiek en economie. Is Europa beter dan de VS opgewassen tegen de uitdagingen van de 21ste eeuw? Is Amerika in verval?

Presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator, spreker.

Informatie aanvraag

Prijs op aanvraag