sprekerBobsleeër Arnold van Calker

Bobsleeër Arnold van Calker

LAF of LEF?
In de topsport is het noodzakelijk om te excelleren om je te onderscheiden van de concurrentie. Zeker in onze sport waar een honderdste van een seconde het verschil kan zijn tussen goud en zilver.

Offerte aanvragen

De atleten, de piloot, de kleding, het materiaal, de coaching. Alle facetten die invloed kunnen hebben op het resultaat moeten van excellent niveau zijn. Alleen dan zijn wij in staat om die ene gedroomde medaille binnen te halen.

In februari 2009 behaalde het Nederlands team een unieke prestatie aan de Konigssee. In de Wereldbeker werd een tweede plaats behaald. De verwachtingen richting Vancouver 2010 werden opgeschroefd. De beslissing om tijdens de Olympische spelen van Vancouver niet van start te gaan, zorgde bij velen voor onbegrip.

Het verhaal is opgebouwd uit geweldig krachtige metaforen, die voor u en de mensen in uw organisatie zeker een eyeopener zullen zijn!

`Eerlijk verhaal. Waar uit blijkt dat succes en, voor het gevoel van velen, falen dicht bij elkaar liggen. Maar dan blijkt het eigenlijk meer durf te zijn. Heb maar eens het lef om op het grootste sportpodium van de wereld te zeggen dat je niet naar beneden gaat omdat de baan te gevaarlijk is. En je niet in kunt staan voor de veiligheid van je bemanningsleden. Eigenlijk is dat leiderschap.` Harm D. Post, Directeur Groningen Seaports

Boek Bobsleeër Arnold van Calker

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bobsleeër Arnold van Calker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Bobsleeër Arnold van Calker

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief