sprekerArent van’t Spijker

Arent van’t Spijker

Arent van ‘t Spijker (1970) is expert op het gebied van data. Zijn workshops en presentaties zijn energiek en inspirerend. Hij betrekt het publiek en moedigt open discussie aan. “Data is voor velen een heel saai onderwerp. Ik moet dus niet alleen inhoudelijk een goed verhaal hebben, ik moet mijn publiek er ook warm voor weten te krijgen.”

Offerte aanvragen

Zijn boek ‘The New Oil: Using Innovative Business Models to Turn Data Into Profit’ is één van de eerste boeken die dit onderwerp behandelen. Voor Van ’t Spijker staat de technologie van (Big) Data niet op zichzelf. Hoewel technisch sterk onderlegd richt hij zich altijd eerst op de zakelijke waarde die technologie kan bieden. Ook complexe onderwerpen als privacy weet hij helder en genuanceerd voor het voetlicht te brengen. Zijn ervaring in business intelligence en data driven strategy maakt dat hij kan putten uit praktijkervaring bij tientallen grote en kleine organisaties.

Van ’t Spijker geeft workshops en lezingen aan groepen van 15 tot 1500 man; aan technici en aan managementteams. Zijn ervaring strekt van de Verenigde Staten tot het Midden Oosten. Naast de lezingen die hij verzorgt, treedt hij op als (gast)docent bij o.a. de Gladwell Academy, de HES in Rotterdam en Universiteit Nyenrode.

“Van ’t Spijker is thought leader op het gebied van Big Data en het vercommercialiseren van data door bedrijven.”

Of het nu gaat om een webinar, een sessie van 15 minuten of een workshop van drie uur, Van ’t Spijker weet zijn gehoor steeds te boeien en te inspireren. In het Nederlands of in het Engels, als een inhoudelijke versterking of een als inspirerende inleiding. Van ’t Spijker draagt actief bij aan het succes van uw evenement door een gedegen voorbereiding en een treffende presentatie.

Boek Arent van’t Spijker

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arent van’t Spijker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Arent van’t Spijker

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief