sprekerAdjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Trendwatcher Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker op congressen, evenementen, seminars en andere oploopjes.

Offerte aanvragen

Zijn energieke, positieve presentaties worden op maat van de klant en het publiek gesneden. Bakas is provocerend en altijd positief, juist in deze tijden van economische verandering. Volgens hem hebben we nu niet te maken met een crisis, maar met een nieuwe werkelijkheid. In zijn handzame en toegankelijke boekje “Trends 2014” zet hij op een rij wat hij voor 2014 verwacht. Zijn motto is: “Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog.” Onderwerpen die Bakas behandelt in zijn lezingen zijn onder meer: duurzaamheidstrends, innovatie, HR-trends, de toekomst van bankieren, ondernemerstrends, onderwijstrends, zorgtrends, foodtrends en de toekomst van leiderschap.

Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Arie van Vliet, CEO van Gouda Vuurvast, zegt: “Hij blaast met zijn positieve en energieke optreden veel warmte de zaal in. Dat hebben de mensen nu nodig: weg met de kilte!” Bakas beperkt zich tot 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland. Hij spreekt dan in het Nederlands, Engels of Duits. Een Bakas-lezing is een belevenis: spraakwaterval met filmpjes, muziek en prikkelende beelden, zinvolle informatie op een onderhoudende manier gebracht, oftewel infotainment.

“Visionair, humoristisch en energiek”

Hij spreekt onder meer over trends op het vlak van economie, technologie, food, zorg, arbeidsmarkt, openbaar bestuur en zingeving.
Bakas staat in de top-10 van meest geboekte sprekers van het land, in de top-30 van meest invloedrijke mensen in de financiële industrie (Fonds.nl), de top-25 van meest creatieve Nederlanders (Management Team), de top-30 van meest invloedrijke Nederlanders (Sprout) en de meest invloedrijke trendwatcher onder marketeers (branche-organisatie NIMA). Hij werd gekozen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het Jaar 2008.

Inspiratielezingen zijn:
De Toekomst van Gezondheid
Staat van Morgen
De Toekomst van Werk
Het Einde van de Privacy

De trendwatcher wordt bestempeld als prominent’ (De Volkskrant), ‘eminent’,‘inspirerend’, (BBC), (De Wereld Draait Door), ‘laagdrempelig’ (De Telegraaf), ‘optimistisch’ (CNN), ‘onorthodox’ (Het Financieele Dagblad), ‘goed onderbouwend’ (NRC Handelsblad), ‘de verpersoonlijking van vooruitgang’ (Elsevier), ‘niet alledaags’ (Intermediair), ‘origineel’ (Elle), ‘bijzonder’ (Linda), ‘spannend’ (Esta) ‘provocatief’ (TV2 Journaal Denemarken), ‘feestelijk’ (Quote) en ‘een echte wereldburger’ (Times of India), “major trendwatcher”( China Daily) en “een orakel” (Zero Hora, Brazilie).

Boek Adjiedj Bakas

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Adjiedj Bakas. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Adjiedj Bakas

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief