sprekerAd van Bussel

Ad van Bussel

Ad van Bussel is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft meer dan 35 jaar ondernemers ervaring en zich ingezet in diverse branches.
Heeft in zijn carrière hoogte punten maar ook dieptepunten behaald. En ja hij noemt het behaald, want al deze dingen zijn leer momenten geweest en juist deze leer momenten probeert hij andere te laten voorkomen.

Offerte aanvragen

In zijn lezingen houdt hij mensen vaak een spiegel voor, hoe zij zelf zijn en wat dan de reactie kan zijn van een gast en/of klant. Waarom is er meer Internet verkoop? Simpelweg omdat we de klanten de winkel uit jagen en dan thuis gaat schoppen. Veranderen hoort bij het proces. Waarom hebben winkels zoals V&D e.d. het moeilijk gehad, te laat veranderd en op de verkeerde dingen.

Heeft Retail nog toekomst?  Jazeker hebben ze dat maar niet op deze manier, men moet een nieuwe weg inslaan met z’n allen. Waarom is het in een Outlet wel druk?

Omdat zij een verschil maken. Hij vertelt over welke trainingsmethodes en beloningsvormen het meest effectief zijn. Kortom wat heeft u te verliezen?  

“Veranderen van MINDSET door Psychologische training.
De dagelijkse zaken op een simpele methode laten zien en ervaren en praktijkvoorbeelden erbij betrekken.”

Ad heeft ervaring in de volgende branches: horeca, zakelijke dienstverlening, banken, uitvaart, verzekeringsbranche, uitzend-, retail en ICT branche. Veel van deze branches hebben wel eens verandering nodig en WINST en juist daar ligt zijn focus!
Daarnaast heeft hij ook veel bestuurlijke ervaring bij veel verenigingen en stichtingen.

Laat hem in een uurtje uit een zetten waar het fout gaat en wellicht wilt daarna ook de 2 de stap zetten, met uw bedrijf door stoten naar Meer WINST en dus weer Toekomst.

U kunt hem inhuren als Spreker maar ook Training van uw mensen of uzelf.

DURFT U TE VERANDEREN?

Boek Ad van Bussel

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ad van Bussel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Ad van Bussel

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief