RegioFlevoland

Flevoland

Dagvoorzitter Flevoland

Via Persona Grata komt u makkelijk en snel in contact met een dagvoorzitter uit provincie Flevoland. Wij representeren verschillende sprekers uit Flevoland die weten wat er in de omgeving speelt. Ze kennen het publiek uit de buurt en kunnen ingehuurd worden voor een tal aan evenementen. Denk aan een symposium of congres. Hieronder ziet u de dagvoorzitters die wij in Flevoland representeren:

Dagvoorzitters boeken uit regio Flevoland

Een Flevolandse dagvoorzitter heeft als groot voordeel dat hij of zij weet wat er leeft in de provincie. Ze snappen de onderonsjes en kunnen uw publiek geboeid houden en triggeren. Dagvoorzitters die vanuit een andere provincie in worden gezet, zullen het rondom zaken die de regio betreffen, veel lastiger hebben om contact te maken met uw publiek. Persona Grata heeft voor u een aantal dagvoorzitters uit Flevoland geselecteerd:

 • Niels van der Schaaf: een spreker die alles weet over MVO en realiseert interactie met het publiek.
 • Marco Verhagen: een bekende radionieuwslezer, sociaal en adrem. Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter of spreker.
 • Elisabeth van den Hoogen: een spreekster die sociale debatten leidt, kan presenteren en alles weet over ondernemen.
 

Boek een dagvoorzitter bij Persona Grata

Staat de dagvoorzitter of spreker van uw wens er niet tussen? Dan helpen we u toch graag verder. Wanneer je ons laat weten in welke richting u zoekt, zoeken we graag met u mee naar de perfecte match. Neem contact op, dan zoeken we samen verder.

Wanneer u de keuze maakt om via ons een spreker uit de provincie Flevoland te boeken, realiseren wij een prettige samenwerking. We zorgen voor prettige en snelle communicatie. Vraagt u bij ons een offerte aan? Dan geven we u binnen 24 uur een geschikte reactie.

Maak u evenement, congres of presentatie tot een groot succes met één van onze interessante dagvoorzitters of sprekers. Waar gaat u onze kandidaten voor inzetten? 

De regio Flevoland:
Almere, Bant, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde.

Op zoek naar een dagvoorzitter uit een ander regio. Bekijk onze dagvoorzitters uit: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Kies uit een andere regio

Een dagvoorzitter die binding heeft met een bepaalde regio omdat hij of zij daar woont of dagvoorzitters die de omgeving kennen omdat ze daar zijn opgegroeid, zijn ideaal om een boodschap over te brengen of discussies te leiden. Zij kennen de taal, de humor, de sfeer en weten wat er speelt.

Waarom kiezen voor Persona Grata?

 • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
 • Direct contact met alle dagvoorzitters
 • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium
 • Snelle communicatie
 • Heldere prijs

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

 • Persona Grata
 • Klaas Schipperlaan 37
 • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief