PresentatorenPresentator Engels

Presentator Engels

Engelse presentator boeken voor uw evenement of congres

Zoekt u een Engelse presentator voor uw evenement of congres? Bij Dagvoorzitterspreker.nl vindt u een groot en uniek aanbod aan Engels sprekende presentatoren. Kijk gerust eens naar ons aanbod aan mannelijke en vrouwelijke presentatoren. Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan adviseren we u graag! Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend en u heeft gegarandeerd binnen 24 uur een reactie.

Engels sprekende presentatoren inhuren

Organiseert u een evenement of een congres en zoekt u een Engelse presentator? Dagvoorzitterspreker.nl representeert verschillende presentatoren die geweldige Engelse presentaties kunnen geven en uw dag of evenement aan elkaar kunnen praten: volledig in het Engels. Kijk bijvoorbeeld eens naar Harry Glotzbach, Inge Diepman, Harm-Jan Riksen of native English presentatrice Nadia Jane Bristoll.

U vindt bij ons een grote selectie aan presentatoren die u via onze website in kunt huren. Of u nu een volledige Engelse presentatie wilt, een mix van Nederlands en Engels of alleen Nederlands. Alles is mogelijk bij ons. Mogen wij u helpen om mede door ons uw evenement tot een succes te maken?

 

Waarom samenwerken met ons?

Wilt u een geslaagd congres of evenement? Via Dagvoorzitterspreker.nl huurt op een gemakkelijke en snelle manier een presentator of spreker in. Alle presentatoren die bij ons aangesloten zijn, zijn bedreven in het bespelen en vermaken van verschillende soorten publieken.

Wij denken graag met u mee en realiseren succesvolle samenwerkingen tussen u en de Engelse presentator of presentatrice. We bieden u een snelle en klantvriendelijk service. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Kies uit een andere regio

Een dagvoorzitter die binding heeft met een bepaalde regio omdat hij of zij daar woont of dagvoorzitters die de omgeving kennen omdat ze daar zijn opgegroeid, zijn ideaal om een boodschap over te brengen of discussies te leiden. Zij kennen de taal, de humor, de sfeer en weten wat er speelt.

Waarom kiezen voor Persona Grata?

  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium
  • Snelle communicatie
  • Heldere prijs

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief