Presentatoren

Presentatoren

Presentator inhuren voor uw congres of evenement

Een bekende presentator inhuren voor een evenement is makkelijker dan u denkt. Toch is het wel aan te raden om goed na te denken over wie u precies de microfoon wilt geven. Wilt u een bekende Nederlander of liever iemand die perfect aansluit bij uw publiek. Het mooiste is natuurlijk een combinatie van die twee. En dat kan, juist bij Dagvoorzitterspreker.nl. Het aanbod is groot en de presentatoren uniek. Presentatoren met ervaring, die affiniteit met diverse thema’s hebben, zorgen voor een geslaagd evenement. Kijk gerust eens rond in ons aanbod presentatoren.

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend.

Presentator inhuren voor uw evenement

Huur een presentator in voor uw evenement en maak deze tot een succes. Onze presentatoren hebben er een vak van hebben gemaakt om de kijker of luisteraar te prikkelen en ze mee te nemen naar een onderwerp of prestatie. In onze selectie vindt u meerdere presentatoren, mannelijke of vrouwelijk, die met hun ervaring en kennis uw congres geslaagd kunnen maken.

Steeds vaker wordt een cabaretier of comedian gevraagd om het programma van een evenement naadloos aan elkaar te praten. Met zelfspot en grappen zorgen zij voor een frisse en eigentijdse presentatie die uw gasten wakker en geïnteresseerd houdt.

Hoe kiest u de juiste presentator?

Altijd zal het doel zijn uw gasten of de deelnemers van uw meeting te bereiken en te raken. Daarom is het belangrijk om eerst het thema en bijbehorende toon van uw evenement te bepalen. Is het een zakelijk evenement of mag er wel een grapje tussendoor? En wat is het thema van uw evenement? 

Dagvoorzitterspreker.nl heeft al jaren ervaring op, rondom en achter het toneel en helpt u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste presentator voor uw congres, zakelijke evenement, netwerkborrel of presentatie. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen er voor dat wij de best passende presentatoren voor u vinden. Al een spreker op het ook? Ook dan helpen wij u graag verder.

“Met de keuze van uw presentator bepaalt u de toon en de sfeer van uw bijeenkomst. “

Bekende Nederlander als presentator

Bekende Nederlander inhuren als presentator? Een veelgemaakte denkfout is dat een bekende Nederlander ook een goede presentator zal zijn. Dat is jammer genoeg niet altijd het geval, een goede presentator heeft namelijk affiniteit met het thema. Doe geen dingen waar u achteraf spijt van krijgt en vooraf kon weten. Laat u eerst voorlichten. Persona Grata vindt een succesvolle meeting belangrijker dan een mooie naam op het affiche.

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief