presentatorTom Sligting

Tom Sligting

Tom is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam. Hij is comedian sinds 1995, heeft honderden shows op zijn naam en staat nog regelmatig in de schijnwerpers van zijn roots, het Comedy Café.

Offerte aanvragen

Vanaf een paar directeuren tijdens een diner tot 2200 man tijdens een computer conferentie, Tom is de specialist in op maat geschreven comedy shows voor bedrijfsleven en instellingen.Tom staat er voor open om de inhoudelijke mogelijkheden te bespreken waardoor zijn optreden voor u een geëngageerd onderdeel van programma wordt.

His middle name is comedy, en er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Afgelopen jaren was hij oa. te gast bij LOWLANDS, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

“De Pers‘..buitenechtelijk kind van Freek & Youp..’De Telegraaf‘..de gein zit hem in zijn genen..’Delftse Courant‘.. zijn Marco Borsato-persiflage beloofd veel goeds…”

Boek Tom Sligting

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom Sligting. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Tom Sligting

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief