presentatorSyb van der Ploeg

Syb van der Ploeg

Naast één van de meest bekende gezichten uit de Friese muziekgeschiedenis is Syb van der Ploeg een uitstekend presentator. Tienduizenden Friezen waren daarvan getuige tijdens de afgelopen edities van de Fryske Music Night.

Offerte aanvragen

De muzikale loopbaan van zanger, componist en tekstschrijver Syb van der Ploeg uit Friesland begint halverwege de jaren 80. Syb krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast, één van de populairste Nederlandstalige bands sinds lange tijd. In de tien jaar van haar bestaan sleept de groep een dozijn gouden en platina platen in de wacht, evenals enkele TMF-awards en een Edison Award voor beste live-act.

Syb geeft met de Kast uitverkochte concerten in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen, alsook tweemaal in de Rotterdamse Ahoy, driemaal in de Amsterdam Arena en tenslotte ook driemaal in het Gelredome in Arnhem. In Arnhem introduceert Syb ook de Amerikaanse Westcoast band Venice in Nederland en neemt hij in samenwerking met Venice de laatste cd van De Kast op.

Daarna volgen in rap tempo een aantal hoogte punten als : zijn nieuwe band ‘Spanne’ – de productie Nostradamus’ met Kayak- een hoofdrol in de musical’Rembrandt!’ de theatershow ‘Motel Westcoast’ – de unieke Fries- en Nederlandstalige dubbelaar ‘Hillich Fjoer’/ ‘Heilig Vuur’ ism het Metropole Orkest en ‘Queen’ ism Noord Nederlands Orkest.

Boek Syb van der Ploeg

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Syb van der Ploeg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Syb van der Ploeg

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief