presentatorRob Kamphues

Rob Kamphues

Rob Kamphues is televisiepresentator (KRO: De Reünie en Kamphues boeit), cabaretier en schrijver( Naar de haaien).

Offerte aanvragen

Eind jaren negentig vormde Rob Kamphues naast Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten het actuele panel van Kopspijkers. Later presenteerde hij De 8 plagen van Kamphues bij RTL4 en voor BNN oa Kamphues maakt vrienden.

Rob Kamphues volgde in Wassenaar zijn middelbare schoolopleiding aan het Adelbert College, behaalde in 1986 de finales van het Leids Cabaret Festival en in 1987 stond hij met de cabaretformatie De Types (samen met Hans Riemens) op de planken en in 1995 verscheen het programma Pikkie Noga’s van hem.

In zijn boek Naar de haaien verhaalt Rob Kamphues van belevenissen achter de schermen bij de opnames van zijn tv-programma’s.

In 1989 zat hij samen met Hans Riemens in het panel van het satirische radioprogramma Binnenlandse zaken.
Naast tv presentator is Rob Kamphues sinds 2004 betrokken bij de ontwikkeling van verschillende KRO-programma’s zoals De Reünie, PK en Nederland Te Koop en meer.

In 2010 verscheen Inhaalrace waarin hij vertelt over zijn voorliefde voor autoracen, maar ook over het stuklopen van zijn huwelijk. Ook stond Rob in het theater met zijn voorstelling: Sterke Verhalen.

Boek Rob Kamphues

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Kamphues. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Rob Kamphues

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief