presentatorPeter Faber

Peter Faber

Deze geboren acteur verwierf grote faam met rollen in klassieke films als ‘Keetje Tippel’, ‘Soldaat van Oranje’, ‘Ciske de Rat’ en ‘Schatjes’. Naast tal van verschijningen op het witte doek, speelt hij ook regelmatig in musicals. Zoals de Jantjes, Peter Pan, Man van la Mancha en Don Quichote.

Offerte aanvragen

Voor acteren en ondernemen moeten er twee in conditie zijn
De acteur om elke keer uit de kleedkamer te komen en zijn verhaal tot leven te brengen en de ondernemer/werknemer om iedere dag opnieuw plannen en ideeën om te zetten in resultaat.

ABC als basis conditie
Op basis van 50 jaar ervaring als acteur heeft Faber een optreden/presentatie samengesteld. Verrassend, humoristisch, stimulerend, inspirerend en voorzien van ‘gouden’ tips om gezond en resultaatgericht aan het werk te blijven.

ABC voor Resultaat gericht handelen
Alles wat gedaan wordt met Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit creëert Resultaat. Resultaten zoals energie, plezier in het werk, vindingrijkheid, productiviteit en intense betrokkenheid
bij werk en elkaar, komen op natuurlijke wijze te voorschijn. Uw houding verandert van Passief
naar Actief in het leven staan. Verliezer wordt winnaar met als motor: Ik kan’t, ik wil’t, ik doe’t, Nu!

PS: Reacties op bijdragen van Peter Faber kun je omschrijven als uitmuntend, super, fantastisch, geweldig en meer van dien aard. (noot van de redactie)

Peter Faber is inzetbaar als spreker/motivator en presentator.
Zonder toeters of bellen komt hij langs en ieder podium is geschikt. Dat kan zijn in de directiekamer, een leslokaal, vergaderzaal, tijdens een congres of op een zakelijke of heuglijke gebeurtenis.
Elke voorstelling/optreden is op maat voor zowel de prijs als de prestatie.

Ha Peter,

Nogmaals wil ik je danken voor de bijzondere bijdrage die je hebt geleverd aan de dag van de leidinggevende. Er is precies uitgekomen wat ik in mijn hoofd had en hoe het er naar mijn idee moest uitzien. Geweldig.
Ik heb later op de dag ook erg leuke reacties gehad van briljant tot super leuk en fantastisch. Dit wilde ik je niet onthouden.

Boek Peter Faber

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter Faber. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Peter Faber

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief