presentatorMartha Jong

Martha Jong

Tien jaar geleden dacht ze “Wat ben ik toch serieus geworden!” en vertrok naar de VS.

Offerte aanvragen
Daar heeft ze meerdere keren deelgenomen aan het congres: “Humor & Creativity” en raakte overtuigd van de positieve effecten van humor in het werk. Ze heeft toen de workshop Humor ontwikkeld dat is uitgegroeid tot een groot succes. Haar motto : Streef ernaar elke dag plezier te beleven, in zowel werk als privé!

Humor als bindmiddel:
Met humor op de werkvloer kun je sterke teams opbouwen, relativeren en de werksfeer verbeteren In de workshop ontvang je inzicht in de kracht en de werking van humor, je verkent je creatieve kwaliteiten en ontdekt jouw eigen humorstijl. De workshop staat bol van de interactie en daardoor is er veel plezier met elkaar.

“De ideale duur van deze workshop is 1uur. Op verzoek kan de workshop eventueel korter.”

Aanpak:
Er wordt gebruik gemaakt van filmpjes en cartoons die iedereen aan het lachen krijgen en er zijn veel opdrachten en spellen om elkaars creatieve en humoristische kant te ontdekken. Deelnemers maken kennis met de 8 humortools (o.a. zelfspot, leedvermaak, woordhumor). Iedereen ontvangt het Humorboekje.

Boek Martha Jong

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Martha Jong. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Martha Jong

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief