presentatorKim Kötter

Kim Kötter

Kim Kötter is presentatrice en ondernemer.
Multi talent Kim Kötter is opgegroeid in Twente en is haar nuchterheid nooit verloren.

Offerte aanvragen

Haar nuchterheid gecombineerd met een flinke dosis glamour en talent is de ideale combinatie! Door haar spontane manier van presenteren kan ze allerlei onderwerpen helder vertalen naar het publiek. Kim is energiek, enthousiast, toegankelijk en een echte sfeermaker. Of ze nu voor vijfhonderd of vijfduizend man staat, Kim maakt er een spetterende show van.

Sinds 2009 is Kim mede-eigenaresse van Miss Nederland Organisatie. Zij organiseert de jaarlijks terugkerende verkiezing en coacht een jaar lang de gekozen miss. Haar enorme energie, toegankelijkheid en haar aandeel als ervaringsdeskundige zijn van een ongekend grote toegevoegde waarde.

Kim Kötter als presentatrice en dagvoorzitter.

Momenteel is Kim elke week te zien als lifestyle deskundige bij het ochtendprogramma Vandaag de Dag van WNL en is ze wekelijks te horen op Radio 100%NL met het laatste nieuws vanaf de Gooische Matras.

Kim heeft een uitgebreide range aan programma’s en bedrijfsevenementen op haar naam staan wat er voor zorgt dat zij multidisciplinair is. Kim weet als presentatrice altijd de juiste snaar te raken en de perfecte toon neer te zetten, waarbij haar goede voorbereiding, haar verzorgde uiterlijk en haar flexibiliteit haar tot een graag geziene presentatrice maken.

Boek Kim Kötter

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kim Kötter. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Kim Kötter

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief