presentatorKees Tol

Kees Tol

Kees Tol is naast acteur en presentator, een entertainer, die in in twee fases landelijk bekend werd. Het begon met zijn deelname aan het Tros-programma De zomer voorbij, vervolgens als een van de meest verrassende mollen ooit, in Wie is de Mol?

Offerte aanvragen

Kees is met grote regelmaat te zien bij SBS Show laat en hij interviewt hij maandelijks een bekende Nederlander voor het 100%NL Magazine (oa André van Duin, Miss Montreal en Tineke Schouten e.v.a.). Vanaf najaar 2013 is Kees naast Marlayne Sahupala, Beau van Ervendorens, Kim Lian van der Mey en Cynthia Abma een van de vaste presentatoren van het tv programma Show Vandaag bij SBS6.

Kees Tol bezoekt met zijn Volendamse vrienden Jan Smit, Nick en Simon alle mogelijke vakantieoorden voor het programma De zomer voorbij voor de TROS. Hij is manager in het succesvolle programma Nick en Simon, The Caribbean Dream. Acteren deed Kees als Ernst, in de drama serie Verliefd op Ibiza, in de VARA serie Jeuk, en de TV Kantine.

Ook is Kees Tol actief als voice-over, maar zijn werkelijke kracht en passie liggen bij het presenteren: Auf Tolle Art und Weise.

Boek Kees Tol

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kees Tol. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Kees Tol

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief