presentatorJessica Groeneveld

Jessica Groeneveld

Na haar buitenlandse werkuitstapjes heeft Groeneveld zich weer in Nederland gesetteld om te doen waar ze goed in is en wat ze ook nog eens echt leuk vindt; presenteren. Jessica Groeneveld heeft in de afgelopen jaren ettelijke Nederlands- en Engelstalige presentaties verzorgd op zowel het podium als voor de camera.

Offerte aanvragen

What you see is what you get! Dat is het motto waarmee Groenveld de wereld tegemoet treedt. Sympathiek, professioneel en met een laag diva gehalte uw thema of product over het voetlicht brengen is wat bij haar in beste handen is.Haar kracht ligt in haar natuurlijke uitstraling en haar talent zich de boodschap, die ze voor u overbrengt, eigen te maken.

Jessica Groeneveld, woonde en werkte anderhalf jaar in Zuid Duitsland waar ze vloeiend Duits heeft leren spreken. Vloeiend Engels leerde ze in haar jonge jaren op de Engelse School in Kenia alwaar ze met haar ouders naar toe was geëmigreerd. Groeneveld heeft ervaring met de automotive branche vanuit het Franstalig Brussel waar ze werkte voor Toyota Motor Europe. Jessica was de eerste VJ van het EO een jongeren programma (“Cliptime”) waarvan ze 30 uitzendingen voor haar rekening nam.

“on screen presentaties – live presentaties – inspreken van commercials, promo’s en voice- overs, in het Nederlands, Duits en Engels.”

Boek Jessica Groeneveld

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jessica Groeneveld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jessica Groeneveld

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief