presentatorIneke Kemper

Ineke Kemper

Helder, duidelijk en ruimte voor een grapje. En gaat er eens een keer iets mis, dan lacht ze om zichzelf.

Offerte aanvragen

Dat is Ineke Kemper, televisie, –en radiomaker, en presentatrice bij RTV Drenthe. Vanuit de hoofdstudio in Assen, maar ook live op locatie. U kunt haar kennen van de fiets4daagse. Voor TV Drenthe fietst Ineke een week lang mee om verslag te doen.

Al zeven jaar maakt ze radio-, en televisiereportages. Over van alles en nog wat. Politieke zaken, rechtbank-verslaggeving en de gewone verhalen op straat. De laatste jaren is ze ook inzetbaar als presentatrice. Zo is ze al een aantal jaar het gezicht van het SIVO dans en muziekfestival in Odoorn, maar ook voor een sportgala of een klein lokaal evenement draait Ineke haar hand niet om.

“Ineke is een spontane meid die met de Drentse taal opgroeide in Sleen, maar inmiddels spreekt ze ook de Engelse taal vloeiend.”

Ze studeerde journalistiek in Zwolle, liep stage bij RTV Drenthe, en dat beviel zo goed dat ze nooit meer is weggegaan. Televisie maken zit haar in het bloed. Voor het nieuws, maar ook voor achtergrond-programma’s of bij speciale evenementen.

Boek Ineke Kemper

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ineke Kemper. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Ineke Kemper

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief