presentatorHenry Wessels

Henry Wessels

In de laatste 14 jaar heeft Henry Wessels (Gorinchem) zich ontwikkeld als een allround sport presentator. Henry heeft iets met sport, zelf jaren als skileraar gewerkt in Oostenrijk. Fanatiek gevoetbald en getennist.

Offerte aanvragen

In zijn jeugd niet onverdienstelijk geschaatst en toen hem gevraagd werd om naast zijn activiteiten als dj/entertainer ook te gaan presenteren deed hij dat dus graag met als specialisatie sport.

Inmiddels presenteert hij al jaren zaalvoetbaltoernooien in Nederland, zowel regionaal als nationaal. Al jaren is hij de vaste speaker bij het Nederlands zaalvoetbal team. Maar ook bij de diverse Thai en Kickbox gala,s. Alsmede verschillende dansvoorstellingen, Sportgala,s, Bedrijvencompetities , kart wedstrijden, en nog veel meer. Maar als specialisatie dus voetbal.

Henry Wessels is te boeken als Allround (sport)Presentator, van Artiesten gala,s tot Sport Events en van Playbackshows tot aan Wedstrijdverslaggever.

Al jaren is Henry de vaste presentator bij evenementen van sc Heerenveen, en sinds dit jaar ook tijdens de wedstrijden.
Henry heeft iets van Theo Koomen en Jack van Gelder hij gaat helemaal op in de prestatie van de sporter en probeert op zijn enthousiaste manier iedereen daar van te laten genieten.

Naast presentator is Henry een groot muziekliefhebber. Gecombineerd met zijn interactieve instelling heeft dat geresulteerd in het feit dat Henry tevens een veelgevraagd DJ is.

Boek Henry Wessels

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Henry Wessels. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Henry Wessels

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief