presentatorHenk Westbroek

Henk Westbroek

Misschien komt het door het Utrechtse. Misschien door z’n recht toe rechtaan teksten. Misschien gewoon omdat ie Henk Westbroek is. Maar Henk boeit.

Offerte aanvragen

Hij heeft iets te brengen. Geen zwevend gezwam, nee, een boodschap. Is hij daarom een gewild muzikant? Is hij daarom een succesvolle radiopresentator? Was hij daarom lijsttrekker van Leefbaar Utrecht? Heeft hij daarom een eigen kroeg?

Miljoenen luisteraars boeide hij met zijn Radio 3-show Denk aan Henk. En als muziekliefhebber in hart en nieren is hij momenteel weer te beluisteren met Denk als Henk bij Yorin FM.

“Haarscherp. Humoristisch. Dat is Henk Westbroek. Sprekend.”

Grote bekendheid verwierf Henk Westbroek als zanger van de band Het Goede Doel. Steeds wordt hij gezien in gezelschap van De Consorten. Henk doet de dingen die hij leuk vindt. Daar is hij goed in. Neem de politiek. Henk kwam en zag. Na Leefbaar Utrecht volgde Leefbaar Nederland. Maar toen Pim Fortuyn zijn politieke carrière moest bekopen met de dood, was voor Henk de kous af. Niet leuk meer. Over.

Henk Westbroek is van alles, maar vooral Utrechter. Dat weet iedereen. Wat weinigen weten, is dat er in Henk Westbroek ook een intelligente denker schuilt, een jeugdsocioloog. Deze veelzijdige man laat zich moeilijk samenvatten. Verrassend is hij steeds weer. Wat Henk Westbroek doet, altijd krijgen én de vorm én de boodschap aandacht. Henk Westbroek. Dat is Henk in een notendop, korter kan het gewoonweg niet. Deze zelfde Henk stelt graag relevante onderwerpen aan de kaak. Onderwerpen op het snijvlak van mens en maatschappij, organisaties en omgeving. Onderwerpen, gelardeerd met anekdotes, voorvallen, potentiële citaten en grappen. Heel gewoon gebracht, ontspannen, op z’n Henks. Maar met een essentie.

Boek Henk Westbroek

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Henk Westbroek. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Henk Westbroek

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief