presentatorEmiel Venema

Emiel Venema

Emiel Venema is sinds 2000 freelance sportverslaggever en -redacteur voor diverse opdrachtgevers zoals RTV Noord, RTV Drenthe, Eredivisie Live en Rabosport.nl. Daarnaast wordt hij als presentator en verslaggever ook ingezet voor actualiteiten door oa RTV Noord, RTL Nieuws en SBS6 Hart van Nederland.

Offerte aanvragen

Sinds 2009 maakt Emiel FC Groningen TV voor Eredivisie Live. FC Groningen TV wordt wekelijks uitgezonden en laat alles zien wat er in en rond FC Groningen plaatsvindt. Van een speler die zijn favoriete hobby uitoefent tot de materiaalman in voorbereiding op een wedstrijd. Vergelijkbare filmpjes maakt Emiel voor Rabosport.nl De site toont de door de Rabobank gesponsorde sporters ‘achter de schermen’.

Emiel Venema begon tijdens zijn studie als sportverslaggever bij de lokale omroep van Groningen, OOG, en leerde daar het radiovak. Vanaf 1998 ging hij als freelancer aan de slag voor RTV Noord. Bij de regionale omroep van Groningen deed hij de eerste jaren vooral live-verslaggeving van het amateurvoetbal.

Emiel kan ingezet worden voor (live-)verslaggeving, commentaar, interviews en voice-over.

In 2000 ging Emiel fulltime als freelancer verder en werd hij gevraagd om ook televisie te gaan maken. Bij RTV Noord heeft hij zich sindsdien opgewerkt als ‘vaste kracht’ van de sportredactie. Emiel maakt items over allerhande sportonderwerpen; van wedstrijdverslagen tot portretten van sporters.

Boek Emiel Venema

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Emiel Venema. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Emiel Venema

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief