presentatorDelia Bremer

Delia Bremer

Delia is een dynamische presentator / gastvrouw uit Drenthe en verzorgt gepassioneerde poëzie voordrachten.

Offerte aanvragen

Zij presenteert en/of begeleidt bijeenkomsten zo als Culturele Uitdagen en grote festivals o.a. De Ontmoeting (Assen) Unit It ( Meppel) en Park Hill (Hoogeveen). Daarnaast is zij samensteller en presentator van het Nederlands- en Drentstalige radioprogramma Het CULT-UUR

Al sinds haar elfde jaar schrijft zij gedichtenbundels, kinderboeken en liedteksten voor de Stichting Drentse Muziek Maatschappij (SDMM) en het meest succesvol is Delia met haar veelgelezen Drents Erotische gedichtenbundel ”Minnezinne”en haar gedichtenbundel “Grand Cru” . Allemaal volzinnen van gewonnen, verloren liefde en erotiek met een lichte knipoog!

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator, spreker.

Delia geeft gedichtenworkshops en lezingen over haar poëzie en het schrijverschap. Als freelance journaliste interviewde zij met name veel artiesten, schrijvers en muzikanten.

Boek Delia Bremer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Delia Bremer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Delia Bremer

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief