presentatorBaronessen

Baronessen

Zie hier, de dames van Baronessen Busines Class, drie ladyspeakers uit het commerciële circuit met een theatrale knipoog naar het zakenleven.

Offerte aanvragen

Deze dames der bureaucratie die van timemanagement weten, verzorgen niet alleen het dagvoorzitterschap volledig op maat en afspraak, maar hebben ook professie op het gebied van security controle. Als bodyguards pur-sang, wordt royaal ruimte geboden aan veilig netwerken tijdens het lobbyen waarbij niet wordt nagelaten ook de neus in andermans zaken te steken.

Ze kondigen af en aan in gesproken woord en kennen het grote belang van het afstemmen van zang. Zakelijke breaks of pauzes kunnen naar behoeven worden opgeluisterd door de Baronessen met een muzikaal Lounge intermezzo.Gedurende het optreden komen zij op verschillende momenten aan u voorbij.

“Als bodyguards pur-sang, wordt royaal ruimte geboden aan veilig netwerken tijdens het lobbyen waarbij niet wordt nagelaten ook de neus in andermans zaken te steken.”

Bij de entree; security en begeleiden van de gasten. Tijdens seminar / lunch momenten, verzorgen zij de aan- en afkondigen van sprekers en alle activiteiten, placeren de gasten op eigenzinnige wijze. Tijdens borrelmomenten: Muzikaal intermezzo, lounge. Afsluiting van de dag: Uitdelen van give aways / documentatie.

Deze organisatietalenten laten zich graag gelden tijdens zakelijke seminaries, productpresentaties en business to business Events. Hun aandeel maakt uw evenement onvergetelijk.

Boek Baronessen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Baronessen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Baronessen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief