DagvoorzittersDagvoorzitter Engels

Dagvoorzitter Engels

Engels sprekende dagvoorzitter

Wanneer u een symposium, congres of ander evenement organiseert, komt het regelmatig voor dat de voertaal in het Engels is. Dat kan zo zijn vanwege het internationaal georiënteerde karakter van een onderneming of een universitaire studie die in het Engels wordt onderwezen. Bent u daarvoor op zoek naar een Engels sprekende dagvoorzitter, dan zorgt Persona Grata voor de juiste man of vrouw op uw podium.

Vloeiend Engels sprekende dagvoorzitters

De Engels sprekende dagvoorzitters van Persona Grata hebben ieder hun eigen specialisme en stijl van presenteren. Ook kan elke dagvoorzitter worden ingezet op zijn of haar individuele kwaliteiten en vakkennis. Dit loopt uiteen van expertise over sociale media tot kennis en praktijkervaring op het gebied van duurzaamheid, economie en meer maatschappelijke thema’s. Bij Persona Grata vindt u zowel mannelijke als vrouwelijke dagvoorzitters die het Engels machtig zijn om uw evenement, in welke vorm dan ook, tot een succes te maken.

Bekende Engels voorzitters

Al onze dagvoorzitters die Engels spreken zijn bekende namen. Neem bijvoorbeeld Richard Lamb, die als futuroloog en ICT expert, één van de meest gevraagde sprekers van ons land is. Ook journalisten Roland Koopman en Hella Hueck kunnen uw Engelse evenement tot een succes brengen. Onze dagvoorzitters kunnen net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands een boeiend verhaal neerzetten. Wij representeren voorzitters in verschillende thema’s en hebben dus altijd een persoon die bij uw congres of event past. Organiseert u een evenement met internationale allure? Ga dan voor een professionele aanpak en boek iemand met ervaring die vloeiend Engels spreekt. Voorkom dat de dag, waar u veel tijd, moeite en geld instopt, uitloopt op een flop!

“Met de keuze van uw Engelse dagvoorzitter bepaalt u de toon en de sfeer van uw congres, symposium of evenement.”

Dagvoorzitterspreker.nl

Een congres of event organiseren begint bij Persona Grata. We hebben een groot netwerk achter de schermen en veel ervaring op én achter het podium. Heb je een onderwerp en wil je een geschikte Engelse spreker boeken? Wij denken graag met je mee over de invulling van het programma en welke dagvoorzitter het best past bij jouw thema. Op die manier zorgen we voor een geslaagd event.

Kies uit een andere regio

Een dagvoorzitter die binding heeft met een bepaalde regio omdat hij of zij daar woont of dagvoorzitters die de omgeving kennen omdat ze daar zijn opgegroeid, zijn ideaal om een boodschap over te brengen of discussies te leiden. Zij kennen de taal, de humor, de sfeer en weten wat er speelt.

Waarom kiezen voor Persona Grata?

  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium
  • Snelle communicatie
  • Heldere prijs

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief