dagvoorzitterZAALVOLVERHAAL

ZAALVOLVERHAAL

ZAALVOLVERHAAL is een theatraal avontuur, gebaseerd op het zogeheten “TerugspeelTheater”. Het publiek de acteurs de muziek en verhalen zijn de ingrediënten voor een speelse, geïmproviseerde bijeenkomst vol verwondering, (h)erkenning en humor. De acteurs ‘spelen wat er speelt’.

Offerte aanvragen
Iemand uit het publiek wordt gevraagd een verhaal te vertellen, een eigen ervaring, op basis van het thema van de bijeenkomst. Gezamenlijk wordt het verhaal beluisterd en de essentie van dat verhaal wordt direct ‘teruggespeeld’ door acteurs (onder muzikale begeleiding). Dit verhaal roept vanzelf het volgende op en zo verder. Op deze manier wordt wat individueel was tot collectief. Het thema van de bijeenkomst wordt op een theatrale manier omgezet in een gezamenlijke ervaring.
Waar komt Zaalvolverhaal het best tot z’n recht Voor zakelijke bijeenkomsten: Waar een vraag ligt op het gebied van vernieuwing, (team)ontwikkeling of opleiding is dit TerugspeelTheater een krachtige manier hier vorm aan te geven. Mensen willen gezien en gehoord worden. Het TerugspeelTheater is een uitsekend middel om mensen te binden, om te verbinden. Energiek, ontroerend en onthullend, humoristisch en Organisatieontwikkelend…

“ZAALVOLVERHAAL speelt sinds 2005 voor overheden, organisaties, bedrijven, congressen, symposia, teams, families, etc.”

Groninger Gezinsbode: ….Intiem spektakel!. Leeuwarder Courant: …..het begint luchtig, daarna gaat het de diepte in. Dagblad van het Noorden: ….Deze razend gedurfde theatertak vergt brutaliteit, ervaring en groot improvisatietalent. Heiligers c.s. voelen zich als een vis in het water in deze vorm van Community Theater……En altijd is het première!

Boek ZAALVOLVERHAAL

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van ZAALVOLVERHAAL. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor ZAALVOLVERHAAL

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief