dagvoorzitterWim Brons

Wim Brons

De sleutel tot contact is risico nemen, kwetsbaar zijn. Dat geldt op de radio, Wim’s thuis, maar evengoed ook op een podium, voor een zaal.

Offerte aanvragen
Met Wim Brons, lang, aanwezig, stevige stem, krijgt uw bijeenkomst direct iets enorm persoonlijks. Ondertussen ligt de nadruk vooral op zakelijkheid: overdracht van informatie en daar waar nodig kritische vragen stellend en relativerend. In een wat oubollig aandoend rijmpje aldus toch treffend en beklijvend te framen: ‘Taal, techniek, bestuurlijk en muziek’.

“Intelligentie, betrokkenheid en mensen in hun waarde latend zijn verder key-eigenschappen van deze taalgevoelige dagvoorzitter met veel bêta belangstelling.”

Wim studeerde bedrijfskunde in Groningen, maar maakte van presenteren zijn beroep. Het meest bekend is hij van zijn radio- en tv-werk voor Omrop Fryslân. Verder is hij sinds 1992 eigenaar van productiebedrijf Vlakland Communicatie (podcasts en commercials) en is hij gespreksleider en dagvoorzitter. Door brede maatschappelijke belangstelling, grote ervaring, snelheid, een stevige stem, humor, intelligentie, een feilloos gevoel voor muziek en beeld en een vrij directe benadering inzetbaar binnen een breed spectrum aan evenementen.

Boek Wim Brons

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wim Brons. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Wim Brons

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief